6945643123 Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Κήπων, Αλεξανδρούπολη mdtcfr@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Menia's Farm
Εκπαίδευση & Ξενοδοχείο Σκύλων | Αλεξανδρούπολη

Το Menia's Farm είναι ένας προορισμός που αγκαλιάζει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και σκύλου, βοηθώντας τους να ζουν ευτυχισμένα και αρμονικά μαζί.

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πειθαρχημένους και ευγενικούς σκύλους αναλαμβάνοντάς τους από κουτάβια ή σε οποιαδήποτε ηλικία και να χτίσουμε μια υγιή σχέση με τους ιδιοκτήτες τους.

Κατανοώντας ότι ο παντοτινός "εκπαιδευτής" τους θα είστε εσείς, εστιάζουμε πρωτίστως στη δική σας καθοδήγηση και εκπαίδευση, δίνοντάς σας ενεργό ρόλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα.

Λειτουργούμε με κύριο γνώμονα τις έννοιες της μάθησης, της επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας ανάμεσα σε εσάς και τον σκύλο σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ
Μέσα από την προεκπαίδευση μπαίνουν οι βάσεις για μια ομαλή συμβίωση και για την άκρως επιτυχημένη βασική εκπαίδευση στην πορεία. Εστιάζουμε σε βασικές εντολές, πού κάνει την ανάγκη του, το χώρο που κοιμάται, τη διαχείριση του αποχωρισμού κ.α.
 
     
     
 
ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ
Κύριος στόχος είναι η ανάπτυξη της επικοινωνίας μεταξύ του σκύλου και του ιδιοκτήτη του. Μαθαίνουμε στο σκύλο να εντολές, όπως "έλα", "κάτσε", "μείνε", να περπατάει δίπλα μας, να μην τραβάει, να ξαπλώνει κατ' εντολή, δίνοντας, παράλληλα, μεγάλη έμφαση στην κοινωνικοποίησή του.
 
     
 
     
 
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην συμπεριφορά του σκύλου μπορούμε να επέμβουμε και με την κατάλληλη μέθοδο να το βελτιώσουμε ή να το εξαλείψουμε. Η προβληματική συμπεριφορά μπορεί να περιλαμβάνει: επιθετικότητα, φοβίες, ανεξέλεγκτο γάβγισμα, τάση για καταστροφή κ.α.
 
     
     
 
ΑΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ
Ο σκύλος μαθαίνει να τρώει με συγκεκριμένο τρόπο, από το πιατάκι του, και σε συγκεκριμένη ώρα. Με αυτό τον τρόπο δεν τρώει τροφή από το έδαφος ή από ξένους με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει σε περίπτωση που κάποιος ή κάτι μπορεί να τον βλάψει.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.