6945643123 Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Κήπων, Αλεξανδρούπολη mdtcfr@gmail.comMenia's Farm
Εκπαίδευση & Ξενοδοχείο Σκύλων | ΑλεξανδρούποληΤο κέντρο εκπαίδευσης και φιλοξενίας σκύλων Menia's Farm, καλωσορίζει εσάς και τους σκύλους μας σε ένα άνετο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μέσα στη φύση, λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων κάθε φυλής, μεγέθους και ηλικίας, καθώς και τη διαμονή του σκύλου σας στις εγκαταστάσεις μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

Κατανοώντας ότι ο παντοτινός εκπαιδευτής τους θα είστε εσείς, εστιάζουμε πρωτίστως στη δική σας καθοδήγηση και εκπαίδευση, δίνοντάς σας ενεργό ρόλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Λειτουργούμε με κύριο γνώμονα τις έννοιες της μάθησης, της επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας ανάμεσα σε εσάς και τον σκύλο σας.

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μια κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη φάρμα περιμένει τους σκύλους σας για φιλοξενία και εκπαίδευση.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Oι σκύλοι σας αποκτούν την αγωγή, την εκπαίδευση και την φροντίδα που χρειάζονται για να ανθίσουν ως μέλη της οικογένειάς μας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ

Είτε χρειάζεστε φροντίδα κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, είτε απλώς θέλετε να προσφέρετε στον σκύλο σας μια εμπειρία αναψυχής και διασκέδασης, το ξενοδοχείο σκύλων μας εδώ για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ